Tweet Pin It Skriv utDet har varit en hel del födelsedagar i familjen under våren som för så många andra och det har blivit en och annan smörgåstårta som har slunkit ner i magen under alla kalsen
Blanda avrunnen tonfisk med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar. Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman
I kväll åt vi denna rätt igen - för andra gången på knappt två veckor. Receptidén kommer från det oerhört inspirerande tv-programmet Eat Street, som jag tidigare skrivit om
Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Supergod toast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt
Tina torsken så att du kan skära den i portionsbitar. Salta dem lätt. Ansa och tärna fänkålen. Fräs den mjuk och glansig utan att den får färg i lite matfett