Lägg en bittorsk på varje ark. Skölj och dela tomaterna och lägg runt torsken. Börja koka potatis eller annat tillbehör som ris (eller koka upp vatten till pasta)
IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
God förmiddag. Jag är ipackningstagen. Jag och småtjejerna ska nämligen bege oss ner till bästa The Lodge på Påslovsmys med kompisarnaMalin (Fnulan) och hennes Mira
Lax, Potatis, Grönsaker, Lök och Dill. Avsluta med ett lager potatis. 3) Skivapotatisen. 5) Tina och krama ur grönsakerna. 6) Fräs lök i fett. 7) Varva i formen. 8) Vispaihop ägg och grädde, häll över potatisen. Grädda i nedre delen av ugnen i 40 minuter. 300 g Skivad rökt lax. 10 kalla Potatisar. 2 msk Margarin. 1 dl klipptDill
Det förekommer påtryckningar om att det skall ätas mer fiskifamiljen. Då jag hyser en vissskepsis mot saker med fjäll men inte vattenlevande kreatur med skal så kan det vara en god ide att kombinera dessa för att få något som enklare slinker ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.