Låt sedan degen jäsa under en handduk i 40-45 minuter. Ställ sedan in i mitten av ugnen och grädda i cirka 10-12 minuter tills de är gyllene. Låt sedan degen jäsa under en handduk i 40-45 minuter
Salta, gärna med gourmetsalt och strö ev över kummin, riven ost eller smulade örtkryddor. Låt koka på medelvärme i 10 minuter. Lägg dem i kokande, lätt saltat vatten och koka ca 4 min. Lägg i potatisklyftorna och ställ in långpannan i övre delen av ugnen 20-25 min
Nudlar har aldrig varit min favorit men min dotter hade lagat en liknande rätt som hon berömde. Stek sedan filéerna i olja, 4 - 5 min på varje sida beroende på hur tjocka skivorna är
Se till så baconen får fin färg på båda sidorna, tar cirka 15 minuter. Sätt ugnen på 200 grader och grädda kycklingen i en ungssäkerform i ca 40 minuter
Följ anvisningen på smördegs-förpackningen och låt den vila i ca 10 minuter i rumsvärme. Grädda paketen på galler med smörpapper i ca 15-20 minuter beroende på ugnen
Grädda i 200 grader i ca 35 minuter. Börja med att steka löken och fisken. Smält under tiden mjukost, creme fraise, fiskbuljong och grädde tillsammans i en kastrull
Grädda i 150°C varm ugn i 45 minuter tills grönsakerna är genombakade. Värm bitarna i 150° ca 20 minuter. Häll i vin, vatten, balsamico, fond och farin, låt koka sakta i 10 minuter. Hetta upp en liten kastrull och fräs lök och svamp sakta i 5 minuter. Efterstek i ugn, ca 30-40 minuter på 100 grader till önskad stekningsgrad