salt & peppar. Till middag ikväll gjorde jag oxrullader fyllda med två olika ostar. salt & peppar. En sjukt god middag som jag verkligen rekommenderar er och jag har lovat mig själv idag att jag måste äta rullader oftare
Att lägga in frukt i lag är ett bra sätt att kunna äta frukt och bär från trädgården året runt. Perfekt att stoppa i frysen och tina när man blir sugen
En favoriträtt på helgerna här hemma är lyxiga rullader. Rulladerna tar en stund att göra, men det är en perfekt maträtt en söndag, eller när man har gäster
Salta o peppra, stek rulladerna i smör. Häll såsen över rulladerna. Vi använde en älgytterlår-bit som vi skar i ganska tunna skivor till lövbiff, blev perfekt till dessa rullader
Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
Salta och peppra rulladerna. Servera de fyllda lövbiffrulladerna med såsen ur pannan (eller lägg upp på serveringsfat med kanter) samt potatistillbehör och ev
Lättlagad tapas som vi hittade på Kokaihop. Räkna med 1/2 till 1 svamp per person. Portabello är inte en egen svampsort utan det är en brun kastanjechampinjon (vanligen kallad "skogschampinjon") som fått växa sig riktig stor
Skölj samtliga frukter. Plommonen. Kärna ur och skär dem i 4 bitar. Skalen ska vara kvar. . Äpplena (skal kan tas bort) men äppelbitarna tappar dock helt sin form och blir till mos
Sätt ugnen på 175°. Förbered en sådan plåt "form" med 12 muffinsformar i, lägg en pappersform i varje. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kakao och bakpulver väl. Rör ner det i äggsmeten. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30 x 40 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.