Sötsur sås1,5 dl ananasjuice 1 msk majsstärkelse 2 msk soja 1 msk vitvinsvinäger 1 msk honung, flytande 1 röd chilifrukt, finhackad (eller mindre om du inte vill ha så stark smak) 1 liten burk ananasringar, skurna i mindre bitar
Ansa fläskfilén och skär den till mindre bitar. 1. Bryn den sedan i en stekpanna på hög värme. När köttet fått yta, sänk värmen, ha ner hackad gul lök, vitlök och svamp i pannan
Klyfta löken, hacka salladslöken och dela pak choi i mindre bitar. Stek i 2 minuter och tillsätt sedan pak choi, salladslök och böngroddar. Woka i 1 minut tills allt är varmt
I dag har jag packat upp min nya juicemaskin. När såsen tjocknat låt den sjuda 2-3 minuter. Gratinera i 200 graders ugnsvärme ca 20 minuter tills gratängen har fin färg