Kött!

Kött!

  • 12 Recept
Kalops!

Kalops!

Skär köttet i önskad storlek, bryn tills det fått fin färg, hacka gul lök och morötter. Tillsätt morötter, lök, kalvfond, lagerblad och kryddpeppar i grytan
Fläskfilé provencale!

Fläskfilé provencale!

Jag marinerade en hel fläskfilé och stekte den lite så att det fick fin färg. In i ugnen i 175 grader tills den är klar
Fylld lövbiff!

Fylld lövbiff!

Jag fyllde lövbiff med cantadou 4 peppar, färsk persilja och stekta champinjoner. Rulla ihop och fäst med tandpetare och stek dom i stekpannan
Raggmunk & Bacon!

Raggmunk & Bacon!

Vispa ihop mjöl, salt och hälften av mjölken till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och ägget och vispa ihop
Fläskfilé tikka masala!

Fläskfilé tikka masala!

Koka riset. Skär köttet i bitar och stek i smör. Tillsätt såsen och låt koka 4-5 minuter. Strimla paprikan och tillsätt i slutet av koktiden
Fläskfilégryta med kronärtskocka!

Fläskfilégryta med kronärtskocka!

Skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor och bryn det i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Ta upp det och hacka vitlöksklytorna
Gratinerad kassler med äppelsalsa!

Gratinerad kassler med äppelsalsa!

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skiva löken tunt och lägg den i en smord ugnsform. Skär kasslern i skivor och lägg över löken
Biff Rydberg!

Biff Rydberg!

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela lökarna och lägg dom på en ugnssäker form. Salta och peppra och hyvla över smör och ha på timjan