Efterrätter

Efterrätter

Jappmousse

Jappmousse

Ikväll är det dags för finalen i Eurovision och självklart håller vi tummarna för Robin Bengtsson som tävlar för Sverige
Friterad camembert med varm hjortronsylt

Friterad camembert med varm hjortronsylt

4 bitar camembert (totalt 300-400 g) 2 dl vatten, kallt 3 ägg 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 1-2 l neutral matolja, till fritering 3-4 krukor persilja
Mangomousse

Mangomousse

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st vaniljstång 6 st passionsfrukt(er) , (4-6 st) 1 dl vatten 2 dl socker 2,5 st gelatinblad 400 gram mango(s) , i tärningar 2 dl vispgrädde 3 msk citronsaft , pressad Köp receptet
Mangodessert

Mangodessert

250 g mango. 13 st ägg. 13 msk potatismjöl. 10. 5 dl socker. 11 tsk rivet citronskal. 1250 g kesella. 1250 g mango frusen tärnad 3 st ägg 3 msk potatismjöl 0
Friterad Banan

Friterad Banan

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 4 st Bananer Frityrsmet 2 dl vatten (iskallt) 2 dl Vetemjöl 1 msk Bakpulver Till fritering Solrosolja
Crème brulée

Crème brulée

1. Dela vaniljstången på mitten. 2. Värm grädde, mjölk och vaniljstång tillsammans med sockret tills sockret har smält
Vit chokladpanacotta

Vit chokladpanacotta

Pannacotta1. Hacka choklad och lägg i en skål. Blötlägg gelatinblad i kallt vatten. Väg upp grädden i en kastrull, koka upp allt och häll det över den hackade chokladen
Salt Kolapannacotta

Salt Kolapannacotta

29 December 2018. Salt Kolapannacotta. Planerar du nyårsdessert så har du här en väldigt god och enkel dessert som du kan göra
Daimpannacotta

Daimpannacotta

Hejsan. Idag tänkte jag bjuda på vår nyårsefterrätt, Daimpannacotta. Kan det liksom någonsin bli fel. Älskar verkligen daim
Mint-pannacotta

Mint-pannacotta

1. 5 gelatinblad. 11 vaniljstång. 13 dl vispgrädde