Mint-pannacotta
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 gelatinblad
  • 11 vaniljstång
  • 13 dl vispgrädde
  • 10.5 dl strösocker
  • 1200 g cream cheese
  • 15 krm pepparmintsarom
  • 112 polkagrisarLägg gelatinet i kallt vatten. Snitta vaniljstången på längden, skrapa ut fröna och lägg i en kastrull med grädde, socker och själva vaniljstången. Värm grädden och dra från värmen strax innan det börjar koka. Plocka upp vaniljstången och lyft över gelatinbladen. Rör om tills bladen smält. Tillsätt färskosten och rör till en jämn smet. Smaka av med pepparmintsaromen. Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylen minst 4 timmar före servering. Krossa polkagrisarna i en mortel eller lägg i en kökshandduk och banka med något hårt. Toppa pannacottan med polkagriskrosset.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.