Ingredienser Portioner. 4 1/2 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 morötter 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond 4 kycklingfiléer 250 g sojabönor 4 port äggnudlar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Detta kanske inte när vi ska ha gäster, men på söndagar och vardagar nästan ett måste. Jag har fullt upp på vardagarna och ogillar egentligen att laga mat då över huvud taget
Skala och skiva rödlöken tunt och lägg i en skål. Koka snabbt ihop vatten, ättika, socker och salt. Finhacka de soltorkade tomaterna och skölj och finstrimla salladslöken
Vegomåndag igen, och jag bjuder på en lite annorlunda vegansoppa med svartkål. Jag upptäckte den i butikshyllan - nyss hemkommen från Italien - och kastade mig raskt över den
De är mina tuffaste kritiker, både när det gäller mat och bak, för de är helt ärliga. Detta recept kommer från viktväktarnas kokbok ”Var dags mat” och rekommenderas stark
Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig. Tänk er själva en salt och krämig röra med fläskfilé och bacon med krispiga grönsaker och sås i ett varmt bröd
Supergott, lätt att göa och kan användas till så mycket. Godast tycker jag är att doppa något gott bröd i den och eftersom jag befinner mig i Helsingfors så är rågbröd mitt tips
Åh hej på dig kära fredag, du kommer inte en dag försent och jag har verkligen saknat dig. Jag kan uppskatta att gå ut och äta en riktigt god burgare men om jag ska vara ärlig så är det inte svårt att göra riktigt GODA burgare hemma också
Fullt upp på jobbet, fotbollsskola för Lisa, planering för kommande konfirmation och födelsedag mm. Igår hade jag verkligen behövt min vinterjacka när jag satt nere på Värmbols IP och tittade på Lisa när hon spelade fotboll
Flytten är i full gång och inatt sov vi första natten i nya lägenheten, i vår splitter nya soffa. Förberedelserna är minimala och smakerna är klockrena