Då kan det vara smart att göra dem lite mindre å då blir de ju nästan som julgodis tycker jag =). Jag är riktigt svag för biskvier, och har bakat olika sorter flera gånger med lyckat resultat
Placera ischokladformar på en bricka. Låt kokosfettet smälta i en kastrull på svag värme. Tillsätt choklad (och finrivet apelsinskal om du vill) och rör tills chokladen smält och massan är blank och jämn
Ingredienser Portioner. 10 125 g schalottenlök 1 vitlöksklyfta 125 g kycklinglever 2 msk smör 200 g benfri fläskkarré 700 g fläskfärs 1/2 dl portvin 3 msk konc kalvfond 2 dl vispgrädde 1 dl skalade pistagenötter 1 msk färsk finhackad mejram 1 msk färsk finhackad timjan 1 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
marshmallows. 1små runda godisar till näbb och klor. 1mörk choklad, smält. 1sockerögon. 1sax. 1grillpinne1. Klipp hål i marshmallowsen där näbb och klor ska sitta
Jag har nu provat på ett helt nytt recept som jag övervägt länge men aldrig gjort därför att jag tänkte att det var en så typisk amerikans grej som säkert bara smakade mest socker
Glömde tyvärr fota allt gott jag gjorde till julbordet. Överst Saffranstryfflar Mellan Fyra bröder, Ingefärstryffel med kokos och Chokladöverdragen lakritskola med havssalt Nederst Bountybollar och Juldammsugare I separata skålar fanns det Vaniljfudge och Knäck
Så här gör du. 30 minuter. Koka upp vispgrädde, sirap och socker i en ganska stor kastrull. Sänk till medelvärme när smeten har kokat upp, och låt sjuda tills knäcken har nått 122°C eller håller för starkt kulprov