Se hur jag gör i filmen och tänk bort att du alltid måste ha broccolibuketter. Mise en place ”allt på sin plats”, ett uttryck som faktiskt används fortfarande i restaurangköken
Sambon är inget jättefan av fisk men vit fisk går oftast rätt bra så jag brukar försöka hålla mig till de smaker han gillar och det klassiska med dill och gräslök går alltid hem
Sätt ugnen på 225°. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Så klart rekommenderar vi att kika in Hos Morten övriga dagar också, man bjuds alltid både på ett leende, danskt hygge, spännande inredning i en mysig lokal och så god mat - naturligtvis
Riktig krämig gratäng är denna. Den är snabblagad och väldigt god. Blev en stor hit här hemma. Trodde aldrig barnen skulle äta sötpotatis men dom gillade den