Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek broccolin så den får fin färg men har tuggmotstånd kvar. Riv rejält medparmesanost över grönsakerna i gratängformen
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Kyckling och broccolipajmed tomat och chilli. lägg i kyckling och broccoli. Denna gången gjorde vi kycklingpaj, men äter man inte kyckling så går det bra med zucchini också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.