Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Lax. skulle nog kunna äta lax varje dag tror jag. Älskar lax, i alla dess former. Som tur är äter mina barn också lax så oftast när vi lagar fisk blir det just lax
snarare en något look-alike wannabie med lax. 4st 100g Laxbitar4msk Flytande smörHavssalt och vitpeppar från kvarnDill och citronsås. Pensla laxen med lite smält smör, krydda med lite salt & peppar, ställ in mitt i ugnen på ca 150g i ca 15min till fisken blir klar och fast i köttet. 100g Lax
Ett enkelt sätt att fredagsmysa är att ugnsbaka laxfiléer och servera dem tillsamans med en gudomligt god kall sås som man bara rör ihop medan laxen står i ugnen
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak