Gott, värmande och mättande. Sydfranskgratäng med aubergine & squash är len och följsam i smaken. Ungefär som ett matminne från barndomen – du vet att det finns men du har ändå glömt bort det
I helgen så bjöd vi några vänner på sushilunch. Trixet tycker jag är riset, det ska bli klibbigt, men inte för klibbigt för då suger det inte upp soyasåsen
Här kommer en lätt, snabb och supergod lunch eller varför inte som förrätt till din middagsbjudning. Går perfekt attförbereda, lägga i kylskåpet tills du skaäta den
Så här års vill man verkligen inte spendera så mycket tid inne i köket vid spisen, utanmatenska helst gå snabbt och lätt attlaga, om man nu inte väljer attlagamaten ute vid grillen, förstås
Idagslutadejag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikadesåklart
Det är dessutom billig mat, så inte många fel där inte. Jagbrukaroftagöragräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili och koriander