Servera din sushi med önskade tillbehör som misossoppa, wasabi och inlagd ingefära. Brickan på bilden nedan serverade jag till min familj på nyårsafton
Det är största anledningen till att vi väldigt sällan gör sushi. Nigirizushi består av ris som pressas till en oval boll i handen och som man sedan lägger en liten skiva eller bit av någon sorts fisk, skaldjur, grönsak eller ibland kött på
Kokosolja till stekning. Hallon till topping. Toppa med valfritt tillbehör och njut. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
Det här är ett jättebra lunchtips, eller ett lite rejälare mellanmål för hungriga barn. Att göra toasts i smörgåsgrill är ju såååå gott - och superenkelt
Häromdagen gjorde vi hemmagjord sushitill middag och det blev riktigt gott faktiskt, det enda som inte blev helt bra var riset, det blev liksom lite för grötigt men det kanske är för att vi inte har en riskokare
När helgen är fullbokad är det snabba rätter som gäller på menyn och igår blev det en enkel omelett med kallrökt lax och egna sparrisar från trädgårdslandet tilllunch
Bred ut den lösa tomatsåsen på tortillan, på med mosade makrillen och strö över osten. 1 fullkornstortilla. 1 fullkornstortilla 1 burk makrill i tomatsås
Men de här potatisarna blev aldrig klara, de stod i ugnen hur länge som helst och hjälptes till och med på i micron, så att det där finliret att få skalen snygga fick jag liksom skippa och köra alltihopa i en pajform istället
Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten. Lunchen idag intogs så klart i ishallen och då blev det goda matmuffins som vi åt med skinka, ost, babyspenat och gurka
Tillsätt färs och ägg, soya, fond och kryddor. Arbeta samman allt till en smidig smet. Vik uppkanterna på färsen över fyllningen och forma till en fin liten limpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.