Då är det måndag igen och vardagen drar igång. Långa jobbdagar och sedan skjutsande till olika idrottsaktiviteter för både Ida o Isak innebär att det blir mindre tid för matlagning, men för den skull vill vi ändå äta gott och bra
Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200
Detta är en av mina favoriter. Så enkelt att göra och såå himla gott. Våga testa. 4 port500 g vit fiskfilé 500 g räkor med skal1 tsk salt2 vitlöksklyftor smör2 tsk curry2 msk tomatpuré2 1/2 dl mellangrädde2 dl riven ost Sätt ugnen på 225°
Hacka samman mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut i en pajform, 24 cm i diameter, och ställ kallt i 30 minuter