Det här t o p p e n r e c e p t e t hittade jag på recept. nu och det rekommenderas STARKT. Så snabbt att göra och kan förberedas för att bara köra klart i ugnen
Eftersom vi inte äter quorn speciellt ofta känns det alltid lite extra lyxigt när vi väl gör det. Förr brukade jag laga den här smarriga, lättlagade maträtten med kycklingfiléer, men nu när vi inte äter kött längre får det bli quornfiléer istället
Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Den här kycklingrätten är så tacksam. Är man flink på att rensa kyckling så tar den bara en dryg halvtimme att laga till, men känns ändå som en festlig rätt som man tror skulle kräva mer möda bakom spisen