Lägg kyckling, lök, lagerblad, gurkmeja, paprikapulver och buljong i en kastrull. 3 st kycklingfiléer 1 gul lök 2 tsk gurkmeja 1 tsk paprikapulver 3 st lagerblad 2 st buljongtärningar (höns- eller grönsaksbuljong, kan ersättas med salt) 1 liter vatten Valfri garnering. 1 tsk paprikapulver
Strimla kycklingen och marinera dem i limeskal, limesaft, salt och peppar i 30 minuter. Ta upp kycklingen och stek den i en stekpanna med smör, tills den fått fin färg och är genomstekt
Toppa med strimlad paprika. Detta receptet på Ajvarkyckling hittade jag hos min ständiga inspirationskälla för vardagsrecept -Sara som har den fina bloggen Vardag
Bryn den rivna löken i olivoljan, ta därefter ii köttfärsen, låt de bryna tillsammans en stund. Tillsätt buljongtärningen och krydda med persilja,oregano,mynta, salt och peppar
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Kötfärsfylld paprika. Inlägget Fylld paprika dök först upp på Healthspiration. 1 tsk paprikapulver. Smidig och god lunch där det mesta av tillredningen sköter sig självt
Detta åt vi för några dagar sen. Enkelt & väldigt gott. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Torskpaket X-tra allt2017-08-24 11. Goooood morgon torsdag. Jag packar och fixar här, i eftermiddag flyger jag upp till Sthlm för ett underbart dygn till havs med 4Good nätverket och deras kryssning
Fyll paprikorna med färsen och täck dem med paprikalocken. 8 st paprika. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär av ett lock, där stjälken sitter, på paprikorna och ta bort kärnorna, men låt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.