Skär mozzarellanilika många skivor som du har kycklinglårfiléer. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Banka ut köttskivornatills de är lövtunna (jag använde en bred kniv), imitten på köttbiten lägger du hackad kyckling (har du intefärdigkyckling hemma kan du använda smörgåspålägg) och en babymozzarella, rulla ihopochstick en tandpetare igenom för att rulladen ska hålla ihop
Skär kycklingfiléernai grova bitar, förstek bitarnaoch lägg dem sedan i pajskalet. Skivachampinjonernaoch fräs i smöret tillsammansmed grovhackad bacon
Fördela riven ost ochbacon ovanpå. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpamedolika sorters fyllningarochhärlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
När all spenat blandats medkycklingochbaconbitar är det dags att hälla ner grädde och mjölk. Fördelen med denna kyckling är att du faktiskt KAN göra den i förväg och sedan värma på när gästerna kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.