Västerbottenpaj. En klassiker som räddar festen. En av de bästa pajerna som finns är Västerbottenpaj. Helt underbar till allt från midsommarlunch till kräftskiva eller julmiddag och fullkomligt oumbärlig på alla typer av bufféer och vickningar
Ingredienser. Kantareller ca 1 dl förvällda per person, snåla inte. SaltVitpepparRivenostFormfranska 1 skiva per personSmörGul lök, finhackad 1-2 msk per personBlandad sallad till garnering1
Kanongott vitlöksbröd. Vi åt ju kräftor häromkvällen och då brukar vi alltid göra vitlöksbröd till, dels för att det är väldigt gott och dels för att Oskar också ska bli mätt eftersom han inte är jätteförtjust i kräftor
En enkel cheesecake lagade vi till förra helgen. I frysen fanns det två portionsformar kvar med digestivebotten (smält smör och digestivekex) färdiga att fyllas
Idag blev det kyckling, skulle ha blivit grillat men vädret tillät inte detta. Det är inte mycket att lita på väderleksrapporterna, det ändras dag från dag
Stek kycklingfilén i bitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Stek bacon o kantareller. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller