Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Lägg revbenen i en form eller djup plåt. Salta och peppra. Häll 1-2 dl vatten i botten och täck helt runt om med almuniumfolie, ångan som bildas ska stanna kvar under folien
Halloj,. Idag har jag jobbat, det är mycket nu inför jul… Imorgon ska vi klä granen här hemma, baka lussebullar och mandelmussor, städa och fixa inför veckan
Mycket god vegansk sallad. Hemligheten ligger i dressingen. Vi köper så mycket ekologiskt som möjligt utan att skriva ut det i ingredienslistan, men anledningen till att vi skriver att just jordnötssmöret bör vara ekologiskt här är för att det bara innehåller jordnötter och salt
Gjorde baba ganoush till veckans mat, en god och enkel röra som jag tycker passar till det mesta. Auberginen får gärna bli lite svart utanpå när det rostas, det ger en lite fylligare och nästan rökig smak
Första dagen på sportlovet och tid till att långsamt bräsera lammlägg. Jag gjorde en torr kryddblandning med indiska smaker som jag kryddade lammet med och serverade med rostad blomkål samt indisk yoghurtsallad
Hej min vän,. Hur mår du. Idag fick jag cirka två kilo rabarber av en kompis. Lyllos mig. Ikväll efter nattning har jag därför kokat en marmelad som jag är sådär lite löjligt stolt över