1 persiljaFräs
kryddorna i kokosoljan i en gryta eller stor kastrull. Tillsätt lök och vitlök och fräs tills de mjuknat. Häll i krossade tomater, vatten, linser, morötter och aprikoser. Låt puttra ca 20 min. Smaka av med salt och peppar. Ta grytan från värmen och vänd ner spenat och tomater. Låt vila under lock ca 15 min före servering. Smaka av med salt. Servera gärna med mango, yoghurt och persilja.
Smaka av medmango chutney, salt och peppar. Fräs lök, vitlök och chili i en gryta med 1 msk olja. Späd med krossade tomater, vatten och kokosmjölk, och låt sjuda i ca 25 minuter. Dela blomkålen i små buketter och fräs dem i en stekpanna med 1 msk olja. 2 msk mango chutney
Posts related to Kryddig indisk linsgryta - Dhal med röda linserLinsgrytamed röda linser och kokosmjölk - Indisk dhalKlassisk indisk linsgryta - DalIndisk linsgrytamed gröna linser och spenat - Palak dal shorvaSpenat- och grönkålspaj Indian style - Ayurvediskt av Janesh VaidyaDela
En god middag med en kryddig vegetarisk gryta med röda linser som serveras med ris, mm. Recept på "Indisk linsgrytamedmango och yoghurtklick" (från Lina)
Servera indisk linsgrytamed koriandersallad, krasseyoghurt och naanbröd. Lägg i en skål och blanda med grekisk yoghurt, pressad vitlök, honung och salt
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. EXOTISK SÅS2,5 dl cocos creme (Blue Dragon)2,5 dl gräddesaften från 1 lime1 tsk mango chutney1 tsk sambal oeleklite himalayasalt1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut. 1 tsk mango chutney
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.