6 portionsformar 1 kg fast potatis med skal olja och smör till stekning 3 msk honungsdijon 0,8 tsk salt 2 - 3 krm peppar 2 schalottenlökar 200 g förvällda/konserverade kantareller (200 g motsvarar 2 burkar) 1 dl finskuren salladslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll av vattnet och mosa potatisen med en potatisstöt. 10 st mandelpotatis. 110 st mandelpotatis medelstora 150 g västerbottensost riven 3 st äggulor 0. 225°Skala och koka potatisen mjuk i en kastrull med lättsaltat vatten. 1Fördela potatiskrämen i 4 ugnsfasta portionsformar och grädda dem mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills potatisbakelserna blir gyllenbruna
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Skala och finriv potatisen till rårakorna och krama ur vätskan väl. 6 stora fasta potatisar (ca 600 g)Salt och pepparSmör och matolja till stekningLåt rommen rinna av i en finmaskig sil i några timmar i kylen
bakpotatisar. Servera de bakade potatisarna med (smör), laxröra och stenbitsrom. “Vi brukar alltid köra samma gamla vanliga fyllningar när vi har bakad potatis