Ingredienser Portioner: 6 portionsformar 1 kg fast potatis med skal olja och smör till stekning 3 msk honungsdijon 0,8 tsk salt 2 - 3 krm peppar 2 schalottenlökar 200 g förvällda/konserverade kantareller (200 g motsvarar 2 burkar) 1 dl finskuren salladslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Alltså, hur mycket kan det blåsa och regna egentligen. I morse när vi slog upp de blå så hade den värsta blåsten lagt sej och vi hade våra förhoppningar om en mer vindstilla och torr dag, men ack som vi bedrog oss
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Lotten blandar och ger. Rårakor är alltid gott och idag blev det en variant med persilja. tre normalstora potatisar (jag hade fina rödskaliga som jag rev med skal och allt)
Har sett recept och varianter på detta lite här och var, så det är inte bara jag som går igång. Sedan kryddas de och rostas i ugnen tills de får fin färg och knaprigt skal
Tänk så fort dagarna går ändå, idag har det blivit lite besök i matbutiken och bus med godingarna. Har även hunnit med att vara i växthuset, till och med solen kom fram ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.