Fläskfilé med svamp- och ädelostsås Krydda med salt och pep-par. Fräs svamp och lök i stekpannan med resten av smöret. Smaka av med salt och peppar Hemmets Journal
Pasta med kassler och krämig grönsakssås Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma Kryddburken.se
Fläskfilégryta med ädelost Blanda ihop marinaden, smaka av med salt och vitlökspeppar. Vispa ur pannan med rödvinet och tillsätt det i grytan www.matklubben.se
Snabb pastagratäng med färs och pesto Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Pastagratäng 300 gram fusilli 1 st gul lök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 500 gram nötfärs 1 msk olivolja 1 tsk torkad basilika 0,75 tsk salt 2 krm chiliflakes 175 gram röd pesto 2 dl crème fraiche 0,5 dl vatten 75 gram riven ost Sallad 0,5 st huvudsallad 0,5 st gurka(or) 150 gram gröna ärtor Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Kyckling med ädelost och rosépeppar 1Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 11 st tub ädelost. 1salt och peppar. 12 tsk soja. 11. 5 tsk basilika www.hemtrevligt.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.