Hallå. Hoppas att ni njuter av en härlig helg. Här regnar det och jag hamnade framför datorn. Ska göra fotoböcker från vår Afrikaresa har jag tänkt men tittar in till er först med ett tips på en riktig godiskaka
Värm ugnen till 175 grader. Smörj en springform med smör. Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med smör i en tjockbottnad kastrull
Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden. Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl
Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Den här desserten gjorde jag till nyår. Desserter. 15 Jan. 06. 53. Dessert. 0kommentarer. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta