Lägg i nötfärsen och pressa i vitlöken, stek tills färsen är klar. 500 gr nötfärs. "Findela" baconet och knaperstek det i en stekgryta - ta upp och låt rinna av på ett hushållspapper
10-12 färska lasagneplattor 600 g blandfärs smör, att steka i 1 gul lök, riven 2 klyfta vitlök 400 g krossade tomater (eller passerade tomater) 0,5 dl chilisås salt peppar olivolja, till formen 3 dl mozzarellaost, riven färsk oregano, att garnera med
4 1/2 purjolök 3 vitlöksklyftor 4 port ris 1 tsk olja ca 480 g fläskfärs 1 msk curry 2 krm malen kardemumma 1 tsk sambal oelek 2 dl röda linser 400 ml kokosmjölk 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 huvudsallad 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Röda linser 25 % rabatt I love eco 400 g Mer info Ladda kupong
Stek färsen med krydda och lite vatten. På med köttfärsen, majs, hackad paprika och resten av chipsen. Vispa ihop creme fracihe med färskost, salsa och riven vitlök