Men som sagt, dagens recept fick jag från mamma och om jag förstår det rätt kallas det Kofta kari och det är stora indiska köttbullar i en supergod sås
(Men klart vill man ha indisk touch på det ska man nog inte ta bort samtliga indiska kryddor. Paratha äts i Indien till frukost, lunch eller mellanmål/snacks och gärna med en kopp masala chai
De här revbensspjällen var så smakrika o goda och såå möra att de nästan föll isär av sig själv. Smakrika revbensspjäll i Crock-Pot1,5-2 kg revbensspjällMarinad2 msk strösocker1 dl chilisås2 msk balsamvinäger4 msk ketjap manis2 tsk torkad ingefäraTill grytan1 dl vatten2 gula lökarsalt och svartpepparKoka ihop marinaden till en simmig sås
Vi bara hade en liten ynklig laxbit i frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrätt fick bli en mustig och välsmakande soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.