Nu i advent vill jag gärna baka med saffran men tycker att jag vill spara lussebullarna tillLucia, så då bakar jag istället flätat saffransbröd, bakat med kesella som gör brödet extra saftigt och gott
Sedan dess har jag gått och drömt om att baka den traditionella äppelkakan men samtidigtdragitmig för den kluriga proceduren med kavlandet, rullandet och penslandet
Vad längesedan jag åt bakadpotatis. Eller ja, bortsett från igår då vill säga. Ivanliga fall är det en sådan typisk rätt som jag så lätt "tröttnar på smaken" på men kanske har jag mognat något för så var inte fallet igår
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Hemlagat knäckebröd är ju så himla gott. Tyvärr är det intelika kul att kavla. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas litetill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.