Vissa dagar har man knappt tid att laga lunch eller en lättare middag. Då passar detta recept perfekt eftersom man har en god soppa framför sig på max 20 minuter
Köttfärslimpa måste vara det enklaste man kan göra av en förpackning nötfärs skulle jag vilja påstå. Bara att fräsa lite lök, blanda ihop ingredienser, klappa smeten tills den antagit en avlång rundad form och så in i ugnen
Det var länge sen jag lagade en god, mustig gryta. Det har blivit så galet mycket grillat sista tiden så när höstvindarna och regnet kom till ön blev jag sugen på att kocka ihop en gryta i köket
Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Förra veckan köpte vi hem en liten bit västerbottensost för att testa hur den smakar. Vi har faktiskt aldrig ätit västerbottenost förut så det var en ny bekantskap för oss (vi brukar hålla oss till extralagrad prästost)