Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vi äter fisk minst en gång i veckan, och det finns så många olika rätter att testa. Jag serverade fisken med potatismos, kokta morötter, skivad gurka och basilika
Fisken sköter sig själv i ugnen och du kan bara slappna av. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken
Bryt bitar av mozzarellan och fördela den över fisken. 2 msk fiskfond. Blanda ihop 3 dl syrad grädde, chilisås och fiskfond och häll det över laxen. 2 msk fiskfond
1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina laxen om du använder fryst. 2. Blomkålshummus. Skölj och dela blomkålen i mindre buketter och lägg i en ugnsfast form