Ingenting får mig att förflytta mig i tankarna så mycket som med kryddor och minnen från mat. Det behöver inte ens vara mina egna minnen, utan även matens historia eller min närhets varma / roliga berättelser om svunnen tid när just den här rätten intogs, de här dofterna kändes, grödor skördades
Ännu en kinesisk maträtt som smakar himmelskt och som är ganska lätt att tillaga. Servera med osaltat Basmatiris så smakar det precis som om man är på en Kinakrog
Supergoda snurror med mild vitlöksmak från ramslöken tillsammans med smakrik ost och god sälta. Passar utmärkt till en god soppa eller varför inte som ett mellanmål
Så, ett sätt som ni kommer att märka av den här matlagningskursen på är att jag kommer att få en hel drös med nya spännande recept som jag kommer att vegofiera och dela med mig av här på bloggen
Min son (som är storkonsument av Sweet Chili) har godkänt detta recept så därför skriver jag upp den så jag alltid kommer ihåg att göra den precis såhär
Fräsch mexikansk majssallad med mycket smaker. Passar att serveras vid de flesta rätter. Egentligen har man en ost som heter “cojita” i salladen men fetaost funkar alldeles utmärkt det med