Tommy Myllymäki's Biff stroganoff Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar www.koket.se
Panerad fisk med potatismos och kall dillsås Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn Zeinas Kitchen
Fläskfilé, bacon, lök och svampgratäng! Det blev ingen trädgårdsdag för mig igår Kylig vind och mulet, så det fanns verkligen ingen lust alls att gå ut och kratta i landen Gourmetmorsan
Kall sås till panerad fisk Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn. Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås Matochbakverkstan
Smörgåstårta med skinka och bacon Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning Min Goda Sida
Ugnsbakad lax i jättegod sås Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Detta gick snabbt och lätt att tillaga. Ingredienser för 4 personer Lätta och Goda recept
Kreolsk gryta Gör så här. Dela kycklingbitarna i 2 delar. Skär korven i skivor. Tärna paprikan. Fräs korv och kyckling i smör i en gryta www.arla.se
Nyttig frusen snickerskaka, (rawfood, glutenfri) Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Så gott…. Dekorera med lite fina blommor och hackade nötter Angelas Heaven
Rawfood: chokladbollar 1. Mixa alla ingredienserna i en matberedare i ca 5 min. 2. Rulla de till bollar i valfri storlek. 3. Garnera med valfritt, ex riven kokos 8-10 dadlar emiliasch
Paj med bacon och broccoli 1 msk smör. 1230 g kyld pajdeg. 11 st purjolök. 12 st broccolistånd. 1100 g bacon. 12 msk olivolja. 14 st ägg. 12 dl mjölk Ica kuriren
Laxköttbullar med pepparrotssås Mixa laxen och blanda med ägg, grädde, senap, salt och peppar. Forma färsen till små bollar och stek dem i en stekpanna med smör i ca 5 minuter Hemmets Journal
Blomkåls- och broccolimos med citron och parmesanost Skär broccoli och blomkål i buketter. Skär bort det grövsta på stammarna men använd gärna så mycket som möjligt så skär de grövre bitarna i skivor Hemmets Journal