Lätt att göra med bekanta och fräscha smaker av basilka, vitlök och soltorkad tomat. Det är en god och mättande sallad som passar när som helst helt enkelt
Toppa pizzorna med rucola och groddar. Ringla över olivolja och strö över flingsalt. 1Blanda ihop alla ingredienser till pizzabottnarna och forma två runda bottnar på en plåt med bakplåtspapper. 1Skär zucchinin i skivor och pensla på olivolja, grilla skivorna på grillen i grillpanna eller stek dem. 1Lägg på zucchini och paprikan på bottnarna. 1Skiva mozzarellan och lägg på
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till ochmed att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböcker men den här gången gjorde jag det, nämligen helstekt blomkål med kapris, salvia, citronoch brynt smör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
Skär kasslern och hyvla osten i mindre bitar, blanda samman med grönsakerna och creme fraichen. Idag blev det i alla fall bakad potatis med kassler till lunch, inte så fancy värdig en nationaldag kanske, men det dög alldeles utmärkt
Persiljechampinjoner med vitlök ochcitron. Champinjonerna var Ella däremot inte medoch slogs om. Tag pannan från plattan, pressa över citron, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.