1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter. 2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond
Idag har varit en solig och härlig dag, perfekt att gå på trädgårdsmässa. Var där med vårt lilla barnbarn Millian, han är så mysig att ha med sig vi går runt provsmakar på ost och korv som det bjuds på… Vi hittade även en lekhörna där man kan testa bilar och rita fina teckningar
Ostkräm. Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Ugn 250 grader. Lägg ut aubergineskivorna och salta dem lätt. Låt ligga 10-15 minuter så att en del av vätskan dras ut och ger bättre yta vid stekningen
Det ena avlöser det andra och det är dags att börja planera för nyårsfirandet. Den juliga headern har byts ut till en med nyårstema och länkarna i listen till höger innehåller nu lite smått och gott blandat för nyårsfirandet
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Vi kallar den för Annie Lööf-biff, men om du hellre säger Stefan Löfven-biff så går det också bra
Det finns många olika sätt att göra pajbotten på – det gäller bara att vara lite kreativ och tänka utanför boxen för att hitta en bra botten som är fri från vetemjöl