I lördags lagade Håkan till en riktigt smarrig gratäng med sötpotatis, vanliga päror, rosmarin och fetaost, härliga smaker som tillsammans bjöd smaklökarna på en riktig festlig lördag
För mig var det risotto. Av någon okänd anledning hade jag intalat mig själv att risotto skulle vara svårlagat och i ärlighetens namn har jag inte ens tagit mig för att testa först än nu i lördags
vispa ihop ägg med paprika, salt & peppar och slå över. 1 pkt bacon, strimlat1/2 kruka färsk oregano1/2 dl torkad paprika (finns att köpa i välsorterade kryddbutiker, ta annars 1/2 tsk paprikapulver)1/2 påse frusen bladspenat1 solo vitlök1 rödlök1/2 påse riven ost av god sort6 äggsalt & pepparstek på baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper
Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås. Det som är så bra är ju att detta är verkligen helt perfekt att ha som matlåda, just pasta håller sig rätt bra att värma en gång till (till skillnad från t
En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Jag hade tänkt att laga lasagne till födelsedagslunchen men det tillkom några extra gäster, vilket innebar att pastaplattorna jag hade inte skulle räcka