I lördags lagade Håkan till en riktigt smarrig gratäng medsötpotatis, vanliga päror, rosmarin och fetaost, härliga smaker som tillsammans bjöd smaklökarna på en riktig festlig lördag
Bakad potatis är en gammal klassiker, framförallt som lunchmat på diverse caféer. En väldigt snabb och smidig rätt som går att få till på många olika sätt även hemma bara man har bakpotatis eller sötpotatis yill hands
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1Toppa potatisen med smulad fetaost och oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
En skiva sötpotatis. Toppa medavokado. Krydda med. Halvmosad avokado. Skiva sötpotatisen till strax under 1 cm tjocka skivor. Toppa med bacon 6 bitar. 1 sötpotatis, tvättad men oskalad. 1 avokado
Bakadsötpotatis. Skär sötpotatisarna i halvor på längden. Blanda med fetaosten och tillsätt olja. Lägg dem med snittytan ner på en bakpappersklädd plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.