Avsluta med lite olivolja. Har du lite ratatouille över i kylen sedan några dagar, tillsätt lite färska örter, olivolja, vinäger och pressad citron vid servering
Rör med en stekspade i smeten och för in stelnad omelett från kanten in mot mitten. Häll ner omelettsmeten och låt omeletten stelna, men den ska fort-farande vara krämig
Idag gör vi det enkelt, en fransk krämig omelettmed gräddiga räkor. Koka under tiden ihop grädden så den blir lite simmig, smaka av med salt och peppar och värm bara till räkorna innan du slår det på omeletten
Häll över äggsmeten och toppa med tomaterna. Servera med klippt gräslök ovanpå. Tillaga omeletten mitt i ugnen tills den stannat och fått fin färg, 15-20 min
Stek omeletten på medel- eller svag värme. Vispa upp ägget, smaka upp med salt och vitpeppar. Rör ordentligt i omeletten tills den tar ihop som en äggröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.