4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Finhacka oliverna med vitlök och timjan. Tillsätt olivolja och marinera kotletterna däri. Fetasallad. Skala gurkan, kärna ur och skär i centimeterstora kuber
Skär köttet i strimlor. Fräs köttet och lök i smör tills det fått färg, salta och peppra. När köttet känns färdigt tillsätt paprika och böngroddar, koka upp och servera
1 kg benfri karré eller annat benfritt fläskkött 2-3 st (ca 250 g) gula lökar ca 300 g champinjoner 2 st buljongtärning grönsaks, kött eller svamp 3 dl vatten 4 dl mjölk 1. 1 kg benfri karré eller annat benfritt fläskkött. 2 st buljongtärning grönsaks, kött eller svamp 3 dl vatten 4 dl mjölk
Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. En riktig klassiker, så himla gott. Ca 4 port. 600 g skivat rimmat fläskHackad persilja till garneringLöksås
Putsa och dela köttet i små munsbitar. Bryn köttet i olja och smör i omgångar. 3/4 köttbuljongtärning. Låt allt koka under lock cirka 1 timme eller till dess att köttet är mört. 3/4 köttbuljongtärning