Kyckling

Kyckling

Rebellpasta med frasig parmesankyckling

Rebellpasta med frasig parmesankyckling

1Kyckling500 g kycklinglårfilé 2 dl pankoströbröd 1,5 dl parmesanost, riven 1 dl vetemjöl 2 ägg, uppvispade salt neutral olja, till stekning
Krämig sweet chilikyckling med ris

Krämig sweet chilikyckling med ris

ca 500 g kycklinginnerfilé 8-10 champinjoner, fint skurna 1 röd paprika, finstrimlad 1 gul paprika, finstrimlad smör, att steka i 4 dl vispgrädde 2 dl sweet chilisås 4 port basmatiris färsk timjan, garnering¨ sambal oelek
Frasiga vårrullar med två dippsåser

Frasiga vårrullar med två dippsåser

20-23 ark vårrulledeg, ca 12 x 12 cm 50 g glasnudlar, tunna 250 g kycklingfärs olja, till stekning 150 g vitkål, strimlad 150 g morot, riven 1 klyfta vitlök, stor riven 1 röd chilifrukt, finhackad 1 msk färsk ingefära, riven 1,5-2 msk ostronsås 2 msk japansk soja rapsolja, till stekning/fritering av vårrullarna salt svartpeppar, nymalen
Chilikyckling med färska betor, bacon och getost

Chilikyckling med färska betor, bacon och getost

1 kg rödbeta 4 kycklingfiléer 0,5 dl sweet chilisås 2 msk japansk soja 2 klyftor vitlök olivolja 1 förp babyspenat flingsalt svartpeppar, nymalen 1 förp bacon 200 g getost balsamvinäger
Krämig italiensk kycklinggratäng

Krämig italiensk kycklinggratäng

Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Rabarberkyckling

Rabarberkyckling

Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form. 500 g kycklinglårfilé. 12 msk kycklingfond. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklinglårfilé 1 tsk salt 1 msk Arla® Svenskt Smör 200 g rabarber i bitar 2 dl Arla® vispgrädde 2 msk honung 2 msk kycklingfond ½ tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk gräslök 750 g potatisBörja med att koka potatisen i saltat vatten. 1Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna