Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. skivade bananer, rostade jordnötter, råtorkade kokosstrimlor, mango chutney eller ingefära/lime/chiligelé
superfräsch, krämig och fantastisktsmarrigmangoglass. · Skär mangofrukternai små tärningar – här finns en bra guide på hur man ska skära för att få ut så mycket fruktkött som möjligt
Låt dem få fin färg. Avsluta med grovriven parmesan och svartpeppar på grytan Sen njut. Till 2 portioner bryn 3-4 st kycklinglårfileer skurna i lagom bitari smör , salt och svartpeppar. Tillsätt en halv burk pesto(jag använde en pesto från matric 130g/burk) samt 1dl vardera av grädde och creme fraiche. Låt grytan koka ihop 5-10 minutertillskycklingen är klar. Jag serverade min gryta med baconinlindadsparris(linda ca 3st sparrisari en skiva bacon, krydda med salt, svartpeppar, lite råsocker och olivolja, Stek i ugn (225 grader) tills baconet ser färdig ut) och en tomat och mozzarellasallad
Tärna 1 pkt 400 g vitfisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mangopickles. Tillagaimitten av ugnen ca 20 minuter. 2 msk mangopickles. ca 20 minuter
Saftigfläskfiléikrämig och smakrik sås med lagom hetta. Blanda mascapone, creme fraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut
Nu tror jag det ska fungera problemfritt här på Kryddburken igen. Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sistatiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.