God kväll alla bloggläsare. Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
½ burk soltorkade tomater. 2 portioner Kyckling 2 stora kycklingfiléer 1 paket ekologiskt bacon 4 msk creme fraiche ½ burk soltorkade tomater timjan svartpeppar Potatis potatis så det räcker till två personer mat- eller olivolja salt Sås resten av creme fraichen ½ kycklingbuljong timjan ev lite mjölk Skala potatisen och skiva den tunt. Stoppa i de soltorkade tomaterna (delade i bitar) och klicka i 2 msk creme fraiche i varje
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Då är det bra att den även passar som pastasås och att äta med ris eller potatis, så kan du variera resterna till middag en annan dag eller ha i matlådan
Våra matgäster var mycket nöjda med maten. Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan
Till kvällsmat idag blev det något väldigt gott, torskrygg, broccoli och smörsås. Nu ska vi ta och kolla på veckans Sveriges mästerkock, kanske får vi inspiration till nån ny maträtt
Rör ner krossade tomater, fond, persilja och koriander. 1 paket finkrossade tomater ca 400 ml. 1 paket finkrossade tomater ca 400 ml 3 msk hummerfond ( funkar med fiskfond alt skaldjursfond med)
Krämig och underbart god pasta med champinjonsås, serveras med parmesanost och ruccola. Åh så läckert. Att man enkelt slänger ihop rätten gör inte saken sämre
Banh Mi med citrongräsmarinerat fläsk, pickles, chilisås och koriander. Sedan första gången jag åt Banh Mi så har jag varit fast, älskar denna vietnamesiska foodtruck macka