Skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Skiva de färska tomaterna. Fyll det förgräddade pajskalet med den frästa purjolöken, de skivade tomaterna, de soltorkade tomatbitarna, oliverna, smula över fetaosten, sprid över den hackade basilikan
Och tänk att till helgen är det dags igen för oss att parkera hemma vid det Perssonska matbordet igen och har vi tur så kanske det landar fler godsaker på våra tallrikar, som vi kan skicka vidare till er
En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa. Tomatsås- recept HÄR. Ta ut från ugnen, lägg på tomatsås, riven ost och valfri topping
Att jag dessutom hade en förpackning färdig pajdeg gjorde valet av middagsmat enkel. Jag hade en förpackning kallrökt lax i kylen med ett bäst före datum som närmade sig
Hoppas helgen har varit bra. Det är riktigt gott och perfekt bjudmat som sköter sig självt i ugnen och sen serverar man med en supergod kall vitlökssås till
Man är ju en aning dagvild nu när det är vardag och helg om vartannat mest varje dag. Det var när vi var med jobbet i Brändön och lagade mat med deras kock som han sa att han nästan alltid tillagar oxfilé så här
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
En favorit i många svenska hem, speciellt på fredagarna av någon anledning. ). Sätt ugnen på 200 grader. Stek 400 g köttfärs, smaksätt med 1 påse tacokrydda och tillsätt lite vatten (se kryddmixen)
Här kommer lite inspiration till kycklingmarinad, jag har dock inga mått så ni får gå på känsla. ) Jag kör nästan jämt på samma "bas" i min marinad (olivolja, soya, balsamvinäger, vitlök, himalayasalt, svartpeppar) sedan brukar jag variera med div örtkryddor, ingefära, chili eller tex sambal oelek
Hoppas er helg varit toppen. Besökte Matmässan i Lidköping i lördags, trodde dock den skulle vara större, men vi hade det mycket trevligt med alla smakprov man fick göra