En mycket enkel och snabb paj som blir ljuvligt knäckig – lika god att servera ljummen som kall. Knäcksmeten utgår från ett gammalt hederligt recept på havreflarn
Halloween närmar sig och självklart måste jag baka och framför allt garnera något läskigt. Varje år måste jag prova något nytt och i år blev det jordhögar med krälande maskar, eller är det kanske chokladmuffins med smulade oreokakor och godismaskar
Trots att jag inte själv är någon storkonsument av kaffebröd tycker jag det kan vara trevligt att ha något hemma i frysen som man kan ta fram om man får oväntat besök och därför händer det sig ibland att jag svänger ihop något enkelt som muffins till exempel
Hejsan vänner. Som ni kanske märkt så har jag haft ett längre uppehåll här på bloggen. Jag har genomgått en stor förändring i mitt liv och kände att bloggen fick ligga på is under tiden
Receptet ger ca 20-25 biskvier. Observera att du till bottnarna endast ska använda äggvitan och till fyllningen använder äggulan - det blir alltså sammanlagt ett ägg för en sats
chokladChokladbräckfikagratängHasselnötterjulgodis 160 g sockerfri choklad*. Igår gjorde jag dessa mumsbitar, perfekt som julgodis eller när man bara vill ha något alldeles speciellt
Igår bakade jag lördagsfika och det blev chokladfondant med endast ett fåtal ingredienser och inget strösocker eller vetemjöl, de blev mastiga men väldigt goda, vi toppade med en klick grädde och hallon