sesamfrön att toppa med. Ikväll blir det hamburgare till middag, och jag tänkte testa tjockkockens ostplättar till hamburgerbröd, eftersom det är väldigt populärt, och hon själv älskar dem
Först ut är denna goding som jag ursprungligen hittade receptet på i min favorittidning Hembakat, dock bytte jag ut den vanliga vita chokladen till Marabou vit choklad med vaniljsmak
Tycker det är något många just skriver att de misslyckas med. Detta för att man ska krångla med vattenbad, ständigt vispande och äkta sig för att såsen skär sig
Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Chokladbräck. Du behöver. 100 g mörk choklad. Cashewnötter. Gojibär. Kakaonibs. Flingsalt. 1. Smält chokladen och bred sedan ut det på ett bakplåtspapper
Börja med vitkålen, den kräver inget jobb – men tid i ugnen. Panering (kan uteslutas men är istället för ströbröd som Wallenbergare annars är panerad med)
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.