Jag har som nyårslöfte att lära mig äta selleri, en av de äckligaste grönsaker jag det. I helgen tog jag tjuren vid hornen och lagade en fisk- och skaldjurssoppa med den hatade grönsaken
Tycker ni sommaren har gått fort. Här har den bara susat förbi i rasande fart och kanske inte så mycket sommarvärme förrän nu i augusti men mysiga grillkvällar har det varit gott om ändå
Nu är det dax igen min vän, vi höjer stämningen och sjung, nu är det snaaart jul igen. Ja det stämmer faktiskt, tro det eller ej men nu är det faktiskt dags för julbord och visst är det de första som är godast
Vi är många som kan det där med Meatless Monday vid det här laget, och visst är det bra att allt fler lär sig att vegetarisk mat är minst lika god som ”vanlig” mat och lyckas införliva en del vegetariskt bland veckans middagar
För det är FREDAG. 1. Skölj skockorna och bryt av stjälkarna. Vill man vara noggrann så kan man ta bort de där trådarna, och om man vill snygga till dem även de nedersta bladen och jämna till bottnarna med en vass kniv