Jag valde en italiensk kryddblandning från Urtekram den här gången. Eftersom salsiccian redan är kryddad med örter och vitlök är det bäst att ta de lite försiktigt med kryddningen
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Mixa potatisarna med den rostadepaprikan, äggula, vitlök och olivolja. Tärningarna smakar rent äckligt av konserveringsmedeloch flaskfonderna är så menlösa att man lika väl kan använda saltvatten
Salta, peppra, och krydda medpaprikapulver. Salt/peppar/paprikapulver. Jag har tidigare gjort en rostad blomkålssallad med stekta vindriver och mullbär (så god kombo), det receptet hittar du här
Jag ville först testa med bara paprikaoch fänkål och tänkte att blir det en "tråksoppa" så tippar jag i passerade tomater för tomatsoppa blir alltid gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.