Tillsätt kyckling, lök, purjolök, paprika och curry och låt fräsa några minuter. Gratinera i mitten av ugnen ca 10 minuter eller tills osten fått fin färg
Röran räcker till 4 minismörgåstårtor. Ta 3 fullkornstekakor för varje liten smörgåstårta. Strimla rökt skinka och blanda med färskost, fransk senap och hackad paprika
Min mamma är en hejare på att göra goda smörgåstårtor. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära
Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
bred ut oströran över och gratinera i sisådär 20 min. det här är inte sveriges vackraste rätt, men vilken härlig grund för trevlig vardagsmat som kan varieras i all oändlighet
Häll över äggblandningen i formen och sätt in i ugnen tills den fått fin färg ca 15-20 minuter. Gratänger av olika slag är en återkommande vardagsfavorit hos mig