4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll av vattnet i ett durkslag, men spara lite för att eventuellt späda pastan. Häll tillbaka pastan i kastrullen och rör i smör och sedan musselspadet
Koka pastan och häll i den och blanda om med såsen och servera. ) Detta resulterade i att vi hade 500 g champinjoner hemma så maken köpte färsk pasta (på rea) och med vad vi hade hemma trollade vi fram en busgod middag. 500 g färsk pasta med spenat och ricotta. 500 g färsk pasta med spenat och ricotta
Den här pastan svänger ni snabbt ihop till lunch om ni som mig är lediga imorgon. Älskar pasta i tomatsås och äter det lika gärna så här som med köttbullar i såsen
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Vänd ner pastan i såsen. Servera pastan med grillade grönsaker, nymald svartpeppar och riven parmesan- eller pecorinoost
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Jag blandade peston med nykokt varm pasta som sedan fick svalna. Pestopastan blandades sedan med fräst grön sparris och körsbärstomater i lagom stora bitar
Idag gör vi en smarrig pasta. Det här behöver du om till 4 pers. 4 kycklingfileér200 g skogschampinjoner3 soltorkade tomater2 banan scharlottenlökar1 bunt grön sparris75 g haricot verts100 g färsk spenat75 hg parma eller proscuttiosmör att steka isalt och pepparsteksky2 dl gräddeStrimla kycklingfilén i tunna skivor