Jag gillar att göra kakor och bakverk i små storlekar, inte bara för att det blir så söta utan också för att jag tycker ibland att det kan bli lite för mycket av det goda, så att säga
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
instagram 100kitchenstories. Sommar betyder "glass i stora lass" - eller, typ i alla fall. ) Sedan Frozen Yoghurt gjorde debut för några få sommar sedan så är det den typen av glass jag har varit sugen på
I skrivandes stund framför Sveriges mästerkock tänkte jag dela med mig utav ett av mina absolut bästa recept på nyttiga chokladbollar som jag kommit över härifrån om jag inte minns fel
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska kalla det här receptet för. Tanken var att göra en typ av chokladkola, ni vet en sån där seg sak som alltid fick farmor att tappa plomberna, men när jag blandat ihop ingredienserna så var den inte alls sådär seg